مشاوره حقوقی رایگان - شک ارتباط جنسی زوجه با متفرقه

اولین اقدام برای کشاندن همسر به پزشک قانونی چیست آیا اول باید برم کلانتری شکایت کنم ؟ و اگر چنین نبود و جواب منفی بود زوجه از زوج میتواند اعاده حیثیت و شکایت کند ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی با داشتن ادله اثباتی شکایت رابطه نامشروع کنید.در صورت برائت با اثبات سوء‌نیت می تواند از شما به عنوان افترا و اعاده حیثیت شکایت کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شکایت مستقیم به دادگاه مراجعه کنید.
توجه داشته باشید باید دلیل کافی داشته باشید و از طرفی اگر نتوانید اثبات نکنید و هیچ مدارکی نداشته باشید امکان شکایت تهمت و افترا وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا باید از طریق کلانتری اقدام شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

همین کاری نکنید بهتر است چرا که بعید است حکم محکومیت بگیرید و همینطور در هر صورت در پرداخت مهریه تاثیری ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان اثبات آن به صرف آنچه در سوال آمده است نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به صرف داشتن شک و تردید
نسبت به زوجه ، نمیتوانید از زوجه شکایت نمایید و برای اینکه در دعوا نتیجه بگیرید شما باید دلیل داشته باشید و دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرگز چنین کاری نکن تا مطمئن نشدی و مدرکی بدست نیاوردی