مشاوره حقوقی رایگان - رفع ابهام

سلام. من 5ساله ازدواج کردم با آقایی ک ایشونم ازدواج ناموفق داشتن. مشکل من همسر سابقشونه ک نمیدونم الان صیغه هم هستن یانه..دوتا دختر از ازدواج قبلی دارن ک با مادره هستن.خانومه هفته ای چندبار زنگ میزنه به شوهرم به عناوین مختلف. از صحبت کردن همسرم پشت تلفن با اون میفهمم ک بدش نمیاد باهاش صحبت میکنه به بهانه های مختلف باهم بگو بخند دارن تلفنی. اصلا هم براش حساسیت و ناراحتی من براش مهم نیست ک وقتی زنگ میزنه جوابشو نده تحت هر شرایطی باید جوابشو بده انگار ک اون خانم براش خیلی مهمه. بارها هم گفته بودم من ناراحت میشم در مورد موضوعی به غیر از بچه ها باهم حرف بزنید ولی انگار اون خانومه براش مهمتره. وقتی هم ک میپرسم چی میگین بهم میگه درمورد بچه ها بود ولی میدونم دروغ میگه. البته پنهانکاری زیاد داره . اصلا درمورد مسایل و کاراش بامن صحبت نمیکنه همشو با پنهانکاری انجام میده. شکم میگه خونشم رفت و آمد داره چون به بهانه های مختلف میره بیرون میگه جلسه دارم و اینجور بهانه ها.. خیلی برام مهمه این موضوع. آیا به عنوان همسر این آقاحق اینو دارم تو این موضوع برای اطمینانم ورود کنم؟ راهنمایی میکنید لطفا ک چیکارایی باید انجام بدم تا این قضیه روشن بشه

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به نظر بهتر است ابتدایا با مشاور خانواده صحبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی بهتر است با گفتگو مشکل را حل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مشاورین خانواده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر نیاز به مدرک متقن دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ثبت ازدواج موقت می توانید از طریق دفاتر ازدواج استعلام نمایید در غیر اینصورت خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله حق دارید. اگر بعد از ازدواج با شما ایشان را صیغه کرده باشد حق طلاق دارید و اگر رابطه نامشروع حق شکایت رابطه نامشروع منتها اول مطمئن شوید و مستندات قوی باشد نه صرف ظن و شک چرا که در صورت برائت ایشان امکان شکایت تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت علیه شما هست.