مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

با سلام
اینجانب کارمند بانک دولتی هستم و 25 سال سابقه کار دارم. بنده 5 سال سابقه تامین اجتماعی شرکت خصوصی از قبل دارم.اکنون که تقاضای انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی بانکها را نموده ام صندوق بانکها مخالفت کرده است و قبول نمی‌کند. آیا راه قانونی برای انتقال سابقه بنده وجود دارد. چون در صورت قبول انتقال سابقه می‌توانم بازنشسته بشوم . ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به مدیر عامل بانک ملی و معاونت حقوقی بانک ملی شکایت کنید اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً در تعیین حقوق یا مستمری بازنشستگی و وظیفه‌قابل
احتساب می‌باشد مشروط بر آن که مستخدمین مزبور (‌در حالت بازنشستگی) دارای حداقل
بیست (20) سال سابقه خدمت دولتی باشند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شکایت خودرا در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون باید سوابق قبلی شما در صندوق بیمه تامین اجتماعی ادغام شود

و در صورت مخالفت تامین اجتماعی ، شما باید در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات بانک با توجه به این که دولتی است، ملاک عمل می باشد.
لیکن ، در صورت عدم دریافت نتیجه می توانیداز طریق شکایت به دیوان عدالت اداری پیگیر موضوع باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقررات بانک با توجه به دولتی بودن آن ، ملاک عمل خواهد بود اما در صورت عدم دریافت نتیجه می توانید از طریق دیوان عدالت اداری علیه بانک دولتی شکایت کنید تا به حق خویش نائل شوید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باسا مان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انتقال سابقه بیمه وجود دارد ولی شما باید تفاوت را خودتان پرداخت کنید اگر موافقت نمیشود به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تخصصی تنظیم و از طریق دیوان موضوع را پیگیری نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تجمیع دو صندوق بازنشستگی جداگانه از نظر قانونی ممکن نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
برای پاسخ به این سوال، لازم است به قانون و مقررات مربوط به بیمه تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی بانکها مراجعه شود. اما در کل، انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی بانکها بستگی به شرایط مشخصی دارد که ممکن است شرایط این انتقال برای شما محقق نشده باشد.

در بسیاری مواقع برای انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی بانکها، شرایط خاصی وجود دارد که باید برآورده شوند. به عنوان مثال، شرایط سنی و سابقه بیمه و سایر شرایط مربوط به صندوق بازنشستگی ...

بهتر است با واحد منابع انسانی بانک خود مراجعه کنید و از آن‌ها در مورد شرایط و مقررات انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی بانکها استعلام بگیرید. همچنین، می‌توانید با وکیل خود مشورت کرده و در صورت لزوم، از طریق دیوان عدالت اداری این حق خود را پیگیری کنید.