با سلام از طریق بیمه مربوطه مطمئن شوید
با سلام و احترام ؛؛؛ نحوه نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص بنحوی است که صندوق مبدا مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سالهای قابل انتقال به صندوق مقصد را بر اساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت یک ساله اعلامی از سوی بانک مرکزی در زمان درخواست، محاسبه و به روز رسانی نموده و به صندوق مقصد پرداخت نماید. مابهالتفاوت مربوط به وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق قبلی یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق مقصد ضرب در تعداد ماههای سنوات قابل قبول در صندوق بازنشستگی مقصد و بر اساس نرخ مورد عمل صندوقهای بازنشستگی توسط صندوق مقصد محاسبه میگردد که پس از کسر وجوه منتقله از سوی صندوق مبدا از بیمه شده اخذ میگردد
با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید
باسلام تحت شرایطی امکان پذیر است میتوانید با تلفن 1420 تماس بگیرید
با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید
از بیمه پیگیری کنید
با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق بیمه درخواست خود را پیگیری کنید.
سلام خیر بعید به نظر میرسد در هر حال رویه صندوق های بازنشستگی کشوری متغییر است از صندوق بازنشستگی پیگیری کنید
اگر به یه دستگاه دولتی قصد انتقال دارید باید حداقل بیست سال سابقه بیمه پردازی داشته باشید
بله . می توانید اقدام کنید...
سلام بله ولی باید ما به التفاوت پرداخت گردد
تحت شرایطی قابل اقدام است
بهتر است با شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی دقیقتری شوید 1420
بله امکانش وجود دارد
خیر ممکن نیست
با سلام بهتر است از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری نمایید.
سلام در مورد این امر بایستی شرایط و ضوابط دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا ممکن شود تا سابقه تامین اجتماعی از شرکت خصوصی منتقل پیدا کند.
حسب مواد 3 و 4 طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص ماده 3- حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوقهای بیمه بازنشستگی پرداخت شده است، براساس تقاضای کتبی بیمه شده یا بازماندگان واجد شرایط وی پس از بروزرسانی از صندوق مبدأ به صندوق مقصد منتقل می شود. بیمه شده ذینفع یا سایر بازماندگان قانونی واجد شرایط وی تقاضای انتقال سابقه پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی را به صورت کتبی به صندوق مقصد ارائه نموده و صندوق مزبور پس از بررسی و انطباق تقاضا با ضوابط مقررات ذی ربط، انتقال وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی را از صندوق مبدأ ظرف یک ماه تقاضا می نماید. صندوق مبدأ مکلف است حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ تقاضای صندوق مقصد، وجوه قابل انتقال را به آن صندوق منتقل کند. تبصره – در صورتی که صندوقهای مشمول این ماده طبق مقررات، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی، از کار افتادگی اعم از کلی وجزئی و فوت، مشترکان خود را در برابر بیماریها، کمک هزینه ازدواج، بارداری، حقوق ایام بیماری و غرامت نقص عضو، بیمه نموده باشند، هنگام انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی به صندوق مقصد، سهم درمان به علاوه یک درصد (1 ٪) بابت مزایای یادشده از جمع وجه قابل انتقال، کسر می شود. ماده 4- صندوق مبدأ مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سالهای قابل انتقال به صندوق مقصد را براساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت یکساله اعلامی از سوی بانک مرکزی در زمان درخواست، محاسبه و بروزرسانی و به صندوق و مقصد، پرداخت کند. مابه التفاوت مربوط به وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی بر اساس آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق مبدأ یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق مقصد (هر کدام که بیشتر است) ضرب در تعداد ماههای سنوات قابل قبول در صندوق مقصد و بر اساس نرخ مورد عمل صندوق های بازنشستگی (قبل از تصویب این قانون) توسط صندوق مقصد محاسبه می گردد که پس از کسر وجوه منتقله از سوی صندوق مبدأ از بیمه شده می شود. تبصره – اعتبارات لازم برای اجرای این قانون از محل منابع داخلی و سود سرمایه گذاری صندوقها و سازمانهای بازنشستگی و افراد ذی نفع تأمین می شود و ایثارگران تابع قوانین و مقررات خاص خود می باشند.
با سلام . بله امکان انتقال برابر ضوابط وجود دارد.
با سلام تحت شرایط خاص امکان پذیر است جهت بررسی دقیق تر از صندوق مربوطه پیگیری نمایید.
باسلام در صورت پرداخت ما به تفاوت می توانید اقدام نمایید
سلام. مقررات دو سازمان ملاک عمل است.
به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید
سوال نامفهوم است
سلام. بله وجود دارد.
خیر
تحت شرایطی بلی
بلی حتما
به شرایط و قوانین صندوق بازنشستگی بانکها بستگی دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.