مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کار

با سلام و احترام؛
بنده در زمان دانشجویی و قبل از دوران سربازی به مدت 3 سال در مدارس غیر انتفاعی به عنوان معلم تدریس می نمودم. ولی سابقه بیمه ای ثبت نشده است. در صورت ثبت شکایت، امکان اضافه شدن به سابقه بیمه بنده وجود دارد؟ چه مراحلی را باید طی نمایم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا در سامانه جامع اداره کار از طریق دفاتر پیشخوان ثبت نام نموده و سپس علیه کار فرما طرح دعوا نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست برای شما بیمه در نظر گرفته می‌شد از طریق سامانه اداره کار دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام نموده و شکایت خود را ثبت نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به دفتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه کنید و در سامانه جامع اداره کار ثبت نام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طرق دفاتر پیشخوان بدوا در سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام کنید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی از طریق دفتر پیشخوان سامانه کار مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در سامانه اداره کار مدارک خود را بارگذار ی و شکایت ثبت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اداره کار طرح دعوی نمایید