مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بیمه نیروهای مسلح

با سلام من استخدام نیروی دریایی ارتش بودم و طبق کارت پایان خدمت حدود 5 سال خدمت داشتم سوابق بیمه ای من چجوری محاسبه میشه و طریقه انتقال به تامین اجتماعی چجوریه لطف بفرمایید راهنمایی کنید کمنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان تجمیع تحت شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقال به سازمان دیگر ابتدا باید از نیروهای مسلح استعفا بدهید و و با استعفا شما موافقت شود که اصولا موافقت نمیشود
و سپس در آزمون استخدامی سازمان های دیگر ، شرکت و قبول شوید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از بیمه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به تامین اجتماعی مراجعه و در صورت پذیرش سوابق بیمه شما منتقل گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره بیمه پیگیری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نحوه نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه ای اشخاص بنحوی است که صندوق مبدا مکلف است وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی سال‌های قابل انتقال به صندوق مقصد را بر اساس آخرین نرخ سود اوراق مشارکت یک ساله اعلامی از سوی بانک مرکزی در زمان درخواست، محاسبه و به روز رسانی نموده و به صندوق مقصد پرداخت نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای انتقال باید ارگان مبدا موافقت نماید که برای این امر بدوا باید با یگان مربوطه و اداره تامین اجتماعی رایزنی داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مراجعه به تامین اجتماعی و اخذ کد بیمه‌ای و پرداخت چند ماه بیمه سپس درخواست به تامین اجتماعی که نامه بدهند به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک مقررات سازمان تامین اجتماعی می باشد .