مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن یک اشنا

سلام وقت بخیر من یه آشنای گمشده از بستگان درجه یک دارم که میخوام پیداش کنم از چه راهی میتونم اینکارو بکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دارد وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
چاره جز پیگیری نیست
به پليس و امور گمشدگان رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اطلاعات هویتی و کدملی وی را ابتدا در اختیار اداره ثبت احوال قرار دهید تا از زنده بودن وی مطمان شوید . سپس با توجه به موقعیت محلی سکونت ان شخص اقدامات را از طریق اگاهی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اداره ثبت احوال و یا پلیس مراجعه نمایید و با ارائه مشخصات فرد مذبور درخواست راهنمایی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راهکارهای مختلفی برای چنین امری وجود دارد. اول باید دید که آشنای گمشده شما به طور ارادی و با قصد خویش گمشده است تا کسی او را پیدا نکند یا اینکه غیر ارادی بوده است و به دلیل حواس پرتی و سایر اختلالات گم شده است‌. در حالت دوم ( یعنی گم شدن غیر ارادی ) شما قادر هستید از طریق کلانتری و تحویل یک قطعه عکس که جدید است و قدیمی نیست به جستجوی وی اقدام کنید. راه دیگری که وجود دارد این است که شما می توانید به وسیله روزنامه های کثیرالانتشار اقدام کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تماس فرماييد چون انواع متنوعي دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. راه های مختلفی دارد ، اگر در تهران می باشید به دادسرای امور جنایی اعلام نمایید تا از طریق اداره آگاهی اقدام نمایند و در شهرستان به دادسرای عمومی و انقلاب محل اعلام نمایید . و.....

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق پلیس و اداره ثبت احوال پیگیری نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر کد ملی این شخص رو دارید میتونید اظهارنامه بدید و از طریق سامانه ثنا به ایشان ابلاغ میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس و اداره ثبت احوال پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام! برای پیدا کردن یک آشنا می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

1. استفاده از شبکه های اجتماعی: شما می توانید در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و غیره به دنبال نام شخص مورد نظر بگردید و اگر او را پیدا کردید، به او پیام دهید تا با او تماس بگیرید.

2. استفاده از سرویس های جستجوی اینترنت: می توانید از سرویس های جستجوی اینترنتی مانند گوگل، بینگ و یا یاهو برای پیدا کردن اطلاعات در مورد شخص مورد نظر استفاده کنید.

3. استفاده از سامانه های پیدا کردن افراد گم شده