مشاوره حقوقی رایگان - ربوی بودن چک

باسلام و خداقوت. همسر بنده و یک تعداد زیادی افراد دیگر در یک شرکت سرمایه گذاری کردند .اما ما سرمایه اولیه مون 36 میلیون بود که هر 3 ماه 10 میلیون روی پولش سود می دادند و چک صادر میشد .تا مبلغ به 90 میلیون رسید .چک به بانک برد برگشت خورد .حدودا 4 سال در دادگاه پیگیر شدند تا به نتیجه رسید.الان اون اقا که شرکتش اعلام ورشکستگی کرده به اتهام ربوی بودن چکها تو تهران پرونده باز کرده و باز پرس هم همسر بنده و یکی دیگر را که چک داشتن از سه شنبه 22 فروردین به زندان فوشافویه انداختن .علتش من نفهمیدم چرا یکدفعه بازپرس همچین کاری کرد و با آبروی ما بازی شده .اصلا اجازه صحبت به همسرم و اون بنده خدا نداده و بیرونشون کرده .و هیچگونه بهم خوردگی نظم دادگاه هم نداشتن که بخواد همچین دستوری صادر بشه .و اینکه اون آقا که گفته من ربا دادم داره خودش راست راست بیرون میچرخه .لطفا مشاوره بدین چطور ثابت کنم که شریک بودن .البته تمام کاغذهای 4 سال داداگاه البرز موجوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه بازپرسی موضوع را پیگیری کنید.
اگر بازپرس دستور بازداشت موقت داده متهم از ماه می تواند به بازداشت موقت اعتراض کند.
به هر حال از طریق شعبه بازپرسی باید موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت ربا دادن هم جرم است. از شعبه جهت سپرده وثیقه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم دادن ربا و هم گرفتن آن قانونا جرم است ، لیکن باید بدوا پرونده شما را به صورت کامل مطالعه کنم تا بتوانم اظهارنظر دقیقی در این خصوص داشته باشم توجه داشته باشی مسائل حقوقی امری تخصصی است که نمی شود به صرف چند خط نوشتار مشاوره مثمر ثمری ارائه داد
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی و پاسخی در خور بایستی مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ربا در هر صورت جرم است موضوع را پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اثبات ربوي بودن در فرض مطروحه مشكل است
عنداللزوم تماس بگيريد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست خودتان یا وکیل اختیار کنید به شعبه مراجعه نماید . نیاز به بررسی دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات کار وکلاست باید بررسی مدارک صورت ساکن کرج هستید مشاوره حضوری هماهنگ کنید و تشریف بیاریدر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید مستحضر باشید که ربا جرم است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام،
اگر شما و همسرتان سهامداران شرکت بودید، باید مستندات مالی و قراردادهای شرکت را دارایی خود داشته باشید تا بتوانید حقوق خود را در دادگاه دفاع کنید. همچنین، باید به دادگاه اثبات کنید که چک‌های صادر شده به صورت قانونی بوده‌اند و پول‌های آن‌ها در حساب شرکت موجود بود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در این گونه موارد به راحتی می توان ربا بودن چک ها را اثبات کرد و ربای قرضی بوده است
احتمال آن شخص نیز با وثیقه آزاد است برای ایشان نیز جرم دارد قابل مجازات پیگیری است چون عمل هر دو طرف جرم است