مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عقد موقت

سلام من به مدت 50سال صیغه و14تاسکه تمام بهار ازادی مهریه ام وشوهرم 90میلیون توحسابش پول داره اذیت می کنم می خوام برای مهریه ام که بگیرم چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که نکاح تان ثبت شده باشد از طریق دفترخانه ای که در آن اقدام به نکاح نموده اید اقدام کنید ، در غیر اینصورت روال کار تان کمی دشوار می شود اما مهریه بازهم قابلیت دریافت دارد لیکن نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مهریه را از طریق اجراییه ثبت بگذارید اجرا شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق دفترخانه ای که عقد موقت داشتید تقاضای معرفی نامه به اجرای ثبت کنید و سپس از اداره ثبت اسناد و املاک برای توقیف اموال شوهر و حساب بانکی پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجراییه مهریه بگیر ازدفترخانه بعد همان مبلغ را بردار

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و اموال زوج توقیف خواهد شد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با مراجعه به دفترازدواجی که صیغه موقت در آن ثبت شده ، نسبت به درخواست صدور اجراییه اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر مربوطه میتوانید مطالبه و پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به دفتر خانه تقاضای معرفی نامه وسپس از طریق اجرای ثبت اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید و درخواست تامین خواسته باید حساب بانکی زوج را توقیف کنید.
توجه داشته باشید که چون سند ازدواج رسمی ندارید برای تامین خواسته باید خسارت احتمالی پرداخت کنید و هم اینکه باید از دادگاه اقدام کنید و نمی توانید از اجرای ثبت اقدام کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید نسبت به وصول مهریه از طریق اجرای ثبت و سپس دادگاه اقدام نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

دادخواست مطالبه مهریه بدید و بدوا تامین خواسته کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهریه خود را از طریق مراجع قانونی پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دفترخانه ای که صیغه را جاری کرده مراجعه کنید و با اریه صیغه نامه تان تقاضای معرفی به اداره اسناد و املاک نمایید در آنجا که می توانید اموال همسر از جمله حساب بانکی راتوقیف کنید تا سقف 14 سکه

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام دادخواست مطالبه مهریه دهید.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به دفتر خانه ای که ازدواجتان را ثبت نموده مراجعه کنید با در دست داشتن مدارک هویتی و سند نکاحیه اگر دسترسی به سند نکاحیه ندارید از دفترخانه رونوشت را تقاضا نمایید و مهر خود را به اجرا بگذارید اگر ازدواجتان ثبت نگردیده باید ابتدا اثبات زوجیت رو مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه حق شماست و انکار ناپذیر است. شما هر زمانی که اراده کنید میتوانید اقدام به اخذ مهریه کنید چه از جانب شوهر شما آزار و اذیتی به شما رسیده باشد چه آزار و اذیتی نرسیده باشد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ازطریق دفترخدمات قضایی دادخواست مطالبه مهریه مطرح بفرمایید ....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر سند شما در فترخانه رسمی ازدواج ثبت رسمی شده از طریق اجرای ثبت اسناد اقدام نمایید. البته ابتدا به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه و تقاضای صدور اجراییه نمایید. در غیر این صورت دادخواست به دادگاه خانواده تقدیم نمایید. از طریق دفاتر خدامات قضایی

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با صیغه نامه به اجرای ثبت مراجعه کنید اگه صیغه نامه در دسترستان نیست به همان دفترخونه ای که صیغه نامه رو نوشته رجوع کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ابتدائا از محل اجرای صیغه یا همون دفتری که سند نکاح صادر شده باید مراجعه بفرمایید و بعدش به پفتر اجرای ثبت معرفی میشید جهت توقیف اموال و در این مرحله میتونید پول رو توقیف کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه عقد شما ثبت شده است از دفترخانه مربوطه نسبت به اجرای مهریه اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون مستند شما برای عقد موقت رسمی نیست باید از طریق دادگاه اقدام نمایید بابنده تماس بگیرید تا توضیحات کاملتری به شما بدهم ....

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر سند رسمی دارید از طریق اجرای ثبت اسناد محل وقوع عقد حساب های بانکی اش را توقیف کنید و اگر ندارید از طریق دادگاه حقوقی میتوانید توقیف کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

چنانچه صیغه نامه در دفترخانه رسمی ازدواج تنظیم شده بایدبه همان دفترخانه مراجعه و تقاضای اجرای مهریه ی خود را داشته باشید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به واحد اجرا ثبت قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به دفترخانه محل وقوع عقد نکاح رجوع و اقدام به تقاضای صدور اجرائیه نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید...