مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حقوق پدربزرگ از طرف مادری در شرایط خاص

سلام من 46 ساله و متاسفانه مبتلا به دو نوع سرطان ریه و روده هستم آیا میتوانم از حقوق بازنشستگی پدربزرگ از طرف مادری که بدون استفاده است، استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق ماده 81 قانون تامین اجتماعی بازماندگان واجد شرایط متوفی مرد که استحقاق دریافت حقوق بازنشستگی بعد از فوت، مستمری بگیر را دارند،

همسر دائم بیمه ‌شده متوفی
فرزندان متوفی در صورتی‌که سن آنان کمتر از 18 سال ‌تمام باشد یا منحصرا مشغول به تحصیل باشند یا به علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 این قانون قادر به کار نباشند.
پدر و مادر متوفی درصورتی‌که تحت تکفل او بوده باشند. همچنین هم سن پدر از 60 سال و سن مادر از 55 سال تجاوز کرده باشد یا آن‌که به تشخیص کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 این قانون از کارافتاده باشند و در هر حال مستمری از سازمان دریافت نمی‌‌کنند . بنظر متاسفانه شما مشمول قانون مذکور نمی شوید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در زمان حیات تحت تکفل ایشان قرار گرفته باشید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که در زمان حیات تحت تکفل ایشان قرار گرفته باشید بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتی که تحت تکفل ایشان بودید و از کارافتادگی تایید شده چنین امکانی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر از قبل تحت سرپرستی ایشان باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر دژ زمان حیات پدربزرگ تحت کفالت وی بوده ای بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشید بله در غیر اینصورت ممکن نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ان شاء الله خداوند به شما سلامتی اعطا کند
متاسفانه تنها در صورتی که تحت تکفل ایشان باشید می توانید اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درصورتیکه تحت تکفل بوده باشید بله

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی صرفا درصورتیکه در زمان حیات تحت تکفل ایشان بوده اید امکان پذیر می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورتی که تحت تکفل ایشان باشید

و از کارافتادگی تایید شده چنین امکانی هست