مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرائیه

سلام و درود

صیغه طلاق جاری شده و طبق رای دادگاه ملاقات بچه از سال جدید روزهای سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود

ولی طرف مقابل از حالا میگه حاضر نیس بچه رو از سه شنبه بیاره و میگه طبق روال قبل فقط چهارشنبه

آیا میتونم برم شعبه و قبل از سال جدید درخواست اجرائیه کنم؟ (قبل عیدبرم، چون تعطیلاته و میخوام قبل تعطیلات اجرائیه رو بگیرم و از سه شنبه هم بچم پیشم باشه)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.
در صورت ممانعت از ملاقات فرزند می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
میبایست تا زمان مشخص شده صبر کنید سپس درخواست اجراییه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت رای قطعی میتوانید اجراییه بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر طبق حکم دادگاه طرف مقابل شما اقدام نکرد سریعا به شعبه مورد نظر اطلاع داده و پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با قاضی واحد اجرای احکام مدنی در میان بگذارید لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید پیگیری نمایید  در صورت عدم هماهنگی با شما دادگاه تصمیم دیگری می گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است به شعبه اجرای احکام مربوطه رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اجرائیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم و ثبت نمایید