مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجراییه حکم

با سلام. بنده شکایتی داشتم حکم غیابی دادن بهش درخواست اجراییه حکم دادم یک ماه پیش ابلاغیه نیومده دادگاه رفتم واسه پیگیری پرونده ها گفتن منتظر ابلاغیه باشین چقدرزمان میبره و اینکه لازمه خودم پیگیری کنم یا منتظر ابلاغیه باشیم از زمان بدهیشون یک ساله که میگذره از زمان شکایتم 9ماهه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که حکم غیابی صادر شود می‌بایست مهلت 44 روز بگذرد سپس می توانید اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از تاریخ صدور اجراییه یک ماه می گذره باید درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده روز بعد از ابلاغ اجرائیه حضورا به شعبه مراجعه کنید و در شعبه اجرای احکام تشکیل پرونده بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون رأی غیابی بوده باید 44 روز بگذره و ضامن هم معرفی کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باید 44 روز بگذرد بعد اقدام کنید که اجرای آن هم احتیاج به ضامن دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت گذشت 44 روز می توانید درخواست صدور اجرائیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سامانه ثنا پیگیری روند رسیدگی پرونده را میتوانید انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به شما ابلاغ خواهد شد
و طبق قانون برای اجرای احکام غیابی ، شما باید ضامن یا وثیقه معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید 44 روز بگذرد بعد اقدام کنید که اجرای آن هم احتیاج به ضامن دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر درخواست تشکیل پرونده اجرایی کرده اید منتظر تعیین شعبه اجرا باشید سپس با اخذ نوبت به آن شعبه مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

علی القاعده باید منمتظر ابلاغیه باشید اما بهتر است شخصا پیگیری نمایید