مشاوره حقوقی رایگان - با سلام اجراییه

با درود ببخشید رای بدوی من در تاریخ 6/15 در تجدید نظر قطعی شد و در تاریخ 6/19 به طرف ابلاغ شد و بنده در تاریخ 6/28 درخواست اجرا دادم ولی هنوز در سامانه چیزی ثبت نشده باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید منتظر بمانید تا ابلاغ برای شما بیاید یا حضوری پیگیری کند

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

اگر پرونده حقوقی باشد باید درخواست صدور اجراییه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از درخواست اجرای حکم توسط
محکوم له ، پرونده به شعبه اجرای احکام ارسال و توسط شعبه اجرا ، اجرائیه صادر و به محکوم علیه ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر بمانید یا اینکه اگر بعد از چند روز خبری نشد حضورا پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به تراکم پرونده ممکن است کمی زمان بر باشد. منتطر پیامک های بعدی از اجرای احکام باشید تا مشخص گردد کدام شعبه اجرا ب موضوع رسیدگی میکند یا برای چک کردن ثنای خود ب دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید پرونده از تجدید نظر به شعبه بدوي برگردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از 12 روز حضوری مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری پیگیری کنید یا منتظر پیامک ارجاع به شعبه بمانید