مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی به دختر و ازدواج زوری

با سلام من یکی از دوستای خانومم که 18 سال دارن توسط پدرشون دارن به زور وادار به ازدواج با پسر عموشون میشن که 27 سال داره ولی خود این خانوم راضی با این عقد / صیغه نیستن و نمیخوان انجامش بدن و چند روز پیش این خانوم به زور پدرشون رفتن خونه پسر عموشون و اونجا این دختر و پسر عموش رو تنها گذاشتن و پسر عموی این خانوم تا حدی به این خانوم تجاوز کرده ولی تا جایی که من میدونم دخولی انجام نشده هیچکس هم توی خانواده این خانوم ازشون حمایت نمیکنه و فکر نکنم مدرکی به جز حرف خود این خانوم و مادرشون و من و چندتا از دوستای این خانوم برای اثبات این جرم باشه میخواستم بدونم این خانوم میتونه از پدر و پسر عموش شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر صیغه عقد نکاح خوانده شده تجاوز محسوب نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرک و یا شاهد و یا هر دلیل دیگری وجود دارد میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر تحت عنوان رابطه نامشروع بتوان به نتیجه رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دختر باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نماید و به پزشکی قانونی معرفی خواهند شد و اصولا قاضی با توجه به نظریه پزشکی قانونی رای خواهند داد

و پدر نمی‌تواند دختر خود را مجبور به ازدواج نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند به دادگاه مراجعه کند و با عنوان تجاوز به عنف شکایت کند، از پدرشون هم می تواند شکایت کند.
به نظر با توجه به اینکه دخول انجام نشده بهتر است شکایت نکنه و صرفا از پدرش و پیر عموش با عنوان اینکه به زور قصد عقد دارند شکایت کنه
.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما اقدام کنند با شماره تلفن 123, هم تماس بگیرند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی و باید فورا تا آثار جرم از بین نرفته شکایت کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما بله می‌تواند از طریق دادستانی این موضوع را مطرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نماید و به پزشکی قانونی معرفی خواهند شد و اصولا قاضی با توجه به نظریه پزشکی قانونی رای خواهند داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که عقد نباشند بله امکان شکایت وجود دارد و در صورتی که عقد باشند نیست در شرایطی امکان شکایت وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه دلایل کافی دارید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که عقد جاری نشده باشد این کار تجاوز محسوب شده و در صورتی که پرده بکارت ش پاره شده باشه میتونه هم شکایت کیفری کنه هم دیه پرده بکارتش رو بگیره و در صورتی که هنوز باکره است نیاز به بررسی وجود دارد که آثار تجاوز در بدنش موجود است یا خیر که آن هم قابل شکایت و پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

شکوائیه رابطه نامشروع

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر تجاوزی صورت گرفته توسط قاضی به پزشکی قانونی معرفی می شود نظر آن مرجع ملاک عمل قاضی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت از پسر با داشتن ادله اثباتی هست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر صیغه ای خوانده نشده میتواند شکایت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند شکایت کند و درخواست معاینه توسط پزشکی قانونی را داشته باشد