مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری با اختلاف 15 سال

11 سال است که با مردی که از خودم 15 سال بزرگتره ازدواج کردم بخاطر شرایط سختی که داشتم و اجبار پدرم 15 سال داشتم بدو خوب را تشخیص نمیدادم زندگی سختی دارم شوهرمو دوست ندارم و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خییییییلی شدید کراهت دارم نسبت به همسرم و ایشون راضی به طلاق توافقی نیستند مشاوره و روانپزشک رفتم ولی با وجود مصرف دارو و درمان های مختلف باز هم نمیتونم تحمل کنم در حدی از همان لحظه عقد تا الان تعداد رابطمون انگشت شمار هست و هیچ حسی ندارم اوایل برایم مهم نبود فکر میکردم این یه قانون هست که مرد فقط از رابطه لذت ببرد اما بعد از مراجعه به پزشک فهمیدم چه ظلمی در این 11 سال در حق خودم کردم هیچکدام از راههای درمانی جواب نداد و پزشکم گفتند که تا زمانی که احساس خوبی به همسرت پیدا نکنی مشکل حل نمیشه ولی هر چقدر تلاش میکنم نمیشه چطور از همسرم جدا شم واقعا زندگی چندش اور و سختی دارم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام با اثبات عسرو حرج و بخشش بخشی از مهریه و یا تمام ان می توانید طرح دعوی طلاق از طرف زوجه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با بیان مطالب فوق در دادگاه و ارائه مدارک و بذل تمام مهریه می توانید دادخواست طلاق بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است به صورت توافقی اقدام به طلاق کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید کراهت شدید از همسر را با دادن حق وحقوقی به ایشان مثل بخشش مهریه در دادگاه ثابت کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
می تونین با اثبات موارد قید شده در مکان نامه تقاضای طلاق نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از حربه مالی ایتفاده کنید تا وی به طلاق توافقی رضایت دهد. مثلا مهریه خود را به اجرای ثبت دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است به صورت توافقی اقدام به طلاق کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید عدم امکان تحمل و مشقت خود را ثابت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید موارد گفته شده را اثبات و با بخشش حقوق مالی اقدام نمایید ولی بهتر است توافقی یا با اخذ حقوق مالی خود اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، امکان طلاق خلع با مطرح کردن کراهت شدید هست اما با بخشش حقوق مالی. راه دیگر اثبات عسر و حرج است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست طلاق خلع را به علت عسر و حرج و کراهت شدید مطرح نمایید ولی باید عسر و حرج و مشقت را در دادگاه اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست طلاق به علت عسر وحرج مطرح نمایید بار اثبات آن بر عهده شما خواهد بود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اثبات عسر حرج داشتن شرایط سخت ضمنا مهریه و نفقه رو اقدام کنین احتمال توافق وجود دارد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام میتوانید تقاضای طلاق خلع به علت کراهت شدیدبا بخشش مخریه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.