مشاوره حقوقی رایگان - وقفه بیمه و پرداخت ادامه بیمه

سلام
کارمند هستم 20 سال سابقه کار دارم به دلایلی از سال 1400 بیمه بنده قطع شده و میتوانم از ابتدای 1402 بیمه برای خودم رد کنم این فاصله رو میتوانم پرداخت کنم یا خیر؟؟
اگر نتوانم رد کنم مابقی 10 سال بعد رو بیمه رد کنم سوابقم‌ به مشکل نمیخوره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر 20 سابقه بیمه شما در صندوق تامین اجتماعی باشد و آن پس نگیری هروقت بخواهی میتونی خودت ادامه دهی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از کارشناسان بیمه موضوع مربوطه را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمی توانید این دو سال وقفه را پرداخت کنید اگر جایی مشغول بودید و کارفرما شما را بیمه نکرده میتوانید از او شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از کارشناس بیمه سوالتان را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود رد کنید تامین اجتماعی محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای این دو سال اگر جای اشتغال نداشته اید خیر نمی توانید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به اداره بیمه مراجعه کنید هر چه سریعتر چون تاخیر در این امر سبب حدوث مشکل خواهد شد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. بهتراست از اداره بیمه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جایی شاغل بودید می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق بیمه خود را از کارفرما مطالبه کنید.
اگر کارفرما نداشتید در این صورت ممکن نیست.
از سال 1402 می توانید بیمه خود را ادامه دهید و مشکلی پیش نمیاد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به نوع بیمه از بیمه گذار ان مربوطه استعلام کنید تا مغبون نشوید نسبت به قبل هم این امکان فراهم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مشغول بکار بوده ایید وبیمه رد نشده باید طرح شکایت نمایید درغیر اینصورت وقفه در بیمه شما ایحاد میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله هر زمان که توانایی پرداخت داشتید ادامه بیمه را پرداخت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبیمه خودراپرداخت نمایندولی برای بازنشستگی سه سال آخرنبایستی بیمه خودراقطع نماییدوملاک برای بازنشستگی بیمه سه سال آخرمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در این 2 سال کارفرما داشته اید علیه کارفرما شکایت کنید و اگر جایی مشغول بکار نبوده اید نمی توانید بیمه رد کنید.

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با سلام
امکان پرداخت این دو سال وقفه وجود ندارد مگر جای مشغول به کار بوده باشید و باید کارفرما بیمه شما را رد کند

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

سوالتان خیلی کلی است برای پاسخ دقیق به این قبیل سوالات لازم است جنسیت و شغل و سن و نوع سابقه بیمه شما و علت قطعی بیمه و قصد آتی شما مبنی بر اشتغال در همان پست شغلی یا شغل دیگر برای ما مشخص شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله دوسال چنانچه مشغول بوده اید قابل پیگیری است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نمی توانید این دو سال وقفه را پرداخت کنید اگر جایی مشغول بودید و کارفرما شما را بیمه نکرده میتوانید از او شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از اداره بیمه پیگیری نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از بیمه ی مربوطه پیگیری کنید ، میتوانید ادامه دهید .

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در ادامه همون میتوانید حق بیمه خود را واریز کنید واز این بابت مشکلی بوجود نمی آید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای آن دو سال که وقفه ایجاد شده نمی توانید سوابق را بخرید یا حق بیمه رد نمایید .
پاسخ سوال دوم شما خیر می باشد