مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

سلام. در آزادی مشروط حبس زیره یک سال تا چه زمانی اگر مرتکب جرم شویم باید جرم آزادی مشروط را نیز تحمل کیفر کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد آنچه بیان میکنید نسبت به تعلیق است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از گذشت یک سوم از کیفر مبتوانید تقاصای ازادی مشروط دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از گذشت یک سوم از کیفر مبتوانید تقاصای ازادی مشروط دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما مبهم است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
سوال خود را واضح مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مدت آزادی مشروط 1 تا 5 سال میباشد مگر در مواردی که مدت باقیمانده حبس کمتر از یک سال باشد

و شما نباید در این مدت مرتکب جرم بشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوالتان مبهم است
به موجب ماده 61 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 هرگاه محکوم در مدت آزادی مشروط بدون عذر موجه از دستور‌های دادگاه تبعیت ننماید برای بار اول یک تا دو سال به مدت آزادی مشروط او افزوده می‌شود در صورت تکرار یا ارتکاب مجدد یکی از جرائم عمدی مستوجب مجازات حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه 7 علاوه بر مجازات جرم اخیر مدت باقیمانده محکومیت نیز در خصوص وی اجرا می‌گردد در غیر این صورت آزادی او قطعی می‌شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نوع جرم و شرایط موجود است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مشمول عفو می شوید اگر 1 ماه سابقه بازداشت داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منظور در مدت 7 یعنی شما می بایست چهار ماه را تحمل کنید و بعد از آن درخواست آزادی مشروط بدهید همچنین میتوانید

بعد از گذشت دو ماه از مرخصی استفاده کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مدت آزادی مشروط در حکم صادر قید میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانیکه توسط دادگاه مدت زمان ازادی مشروط برای متهم تعیین میگردد

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، مدت آزادی مشروط کمتر از یکسال و بیشتر از پنج سال نیست ، در رأی دادگاه مدت زمان آزادی مشروط قید میشود و در طول آن مدن اگر مرتکب جرم دیگری شوید مجازات جرمی که آزادی مشروط دارد را باید تحمل کنید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ماده 58 شرایط اعمال آزادی مشروط به ترتیب زیر آمده است :

محکوم در مدت اجرای مجازات همواره از خود حسن اخلاق و رفتار نشان دهد .

حالات و رفتار محکوم نشان دهد که پس از آزادی ، دیگر مرتکب جرمی نمی شود .

به تشخیص دادگاه محکوم تا آنجا که استطاعت دارد ضرر و زیان مورد حکم یا مورد موافقت مدعی خصوصی را بپردازد یا قراری برای پرداخت آن ترتیب دهد .

محکوم پیش از آن از آزادی مشروط استفاده نکرده باشد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از گذشت یک سوم حبس مبتوانید تقاصای ازادی مشروط دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
سوال ابهام دارد ؛ منظور شما فكر كنم صرفنظر از ٩١ روز ؛ يك سوم حبس است

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر مدت ان توسط قاضی تعیین میشه

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام طبق ماده 59 قانون مجازات: آزادی مشروط نمی‌تواند کمتر از یک سال و بیشتر از 5 سال باشد، جز در مواردی که مدت باقیمانده کمتر از یک سال باشد که در این صورت مدت آزادی مشروط معادل بقیه مدت حبس است. بنابراین اگر یک سوم از یک سال را حبس کشیده باشید و بقیه مدت را ازادی مش روط گرفته باشید در مدت الباقی یعنی 7 ماه اینده اگر مرتکب جرم بشید جرم قبلی را نیز تحمل نمائید.