مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعهد خدمت آموزش و پرورش برای خروج از کشور برای تحصیل

سلام. بنده سال 97 از طریق آزمون استخدامی وارد آموزش و پرورش شدم(ماده 28). در ابتدا تعهدی 10 ساله از بنده گرفته شد. از سال 97 تا اکنون مشغول به کار هستم و در حین کار، ادامه تحصیل دادم و موافقت اداره را برای ادامه تحصیل را نیز دریافت کردم. که مجدد برای آموزش رایگان تعهد دومی دادم. سوالی که از خدمتتون داشتم این هست که اکنون برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری میخوام اقدام کنم. چطور میتونم این مراحل قانونی خروج از کشور را بگیرم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا زمانیکه تعهد دارید امکان خروج ندارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با آموزش و پروش منطقه صحبت نمایید احتمالا با سپردن وثیقه موافقت نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما تعهد 10 ساله داده اید باید ابتدا تعهد شما اجرا گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق وزارت علوم مراحل را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است
وانگهی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مگر تحت شرایطی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا تکلیف تعهد خود را مشخص نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از ارگان اموزش و پرورش استان پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با موافقت وزارت اموزش و پرورش چون هنوز به ان سازمان تعهد دارید