مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر و تعهد خدمت

با سلام بنده به تازگی از طریق آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی (نهاد عمومی غیر دولتی) به استخدام سازمان مذکور در آمده ام ولیکن از بنده تعهد خدمت پنج ساله اخذ گردیده است و همسرم استخدام همان سازمان در یک استان دیگر است آیا امکان استفاده از قانون تبعیت از همسر برای اینجانب برای انتقال به استان محل خدمت همسرم،با توجه به اینکه بنده خانم هستم فراهم می باشد؟
ضمنا تاریخ ازدواج بنده قبل از تاریخ استخدام می باشد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را بدهید ولی امکان موفقیت کم هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از بالاترین مقام اجرایی دستگاه اداره متبوع درخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعید نیست و می توانید اقدام نمایید لیکن باید موافقت ارگان مقصد و مبدا را اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما بک پرونده کامل است و چند بخش دارد که باید تک تک هر کدام را بررسی کرد⚖⚖⚖

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است