مشاوره حقوقی رایگان - تعهد دوباره به آموزش و پرورش

سلام بنده 18سال در آموزش وپرورش استخدام هستم و یک بار دوره کاردانی که تمام شد 5سال تعهد خدمتی دادم و دوره کارشناسی هم تعهد خدمتی داده ام الان ریزنمرات وتاییدیه تحصیلی کارشناسیم رو به دانشگاه مقطع ارشدم ارسال کرده اند دانشگاه مقطع ارشد ریزنمرات مقطع کاردانی رو هم از من خواسته است برای ارسال ریزنمرات کاردانی به دانشگاه ارشدم،آموزش وپرورش باز از من تعهد خدمتی میخواهند آیا قانونی این کار درست هست؟آیا میتوانم باشکایت به دیوان این تعهدی که از من میخواهند را ندهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید تعهد ندهید اما چالش ایجاد می‌کنند، اگر تصمیم به کار دارید چاره ای ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالتان را از ارگان مربوطه بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر الزامی جهت دادن تعهد وجود ندارد.
در صورتی که مشکلی بود می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از ارگان مربوطه بپرسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به شرایط پذیرش دانشگاه در آن مقطع دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعهد اصولا غیر مجاز است ولیکن جهت انجام کار لاجرم به تعهد هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید