مشاوره حقوقی رایگان - دريافت سند

سه دانگ يك ملك سند دارم و سه دانگ ديگه متعلق به برادرم ميباشد كه قبل از انقلاب به اروپا رفته و فوت شدن،بنده طي قولنامه دستي،سه دانگ ايشان را خريداري نموده بودم .بنده از چه طريقي ميتوانم سه دانگ برادرم كه خريداري نموده بودم را سند دريافت نمايم؟؟ضمنا همسر برادرم اروپايي ميباشد و از خودش و بچه هاش هيچ اطلاعي در اروپا نداريم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا مالکیت شما اثبات گردد

شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت به طرفیت تمام ورثه فروشنده اقامه نمایید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با سلام
بدوا باید دادخواست صدور گواهی حصر وراثت بدهید و سپس طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی برعلیه وراث مطرح نمایید در صورتی کهحکم به نفع شما صائر شد نماینده دادگستری در یکی از دفاتر اسناد رسمی حاضر و سند رسمی سه دانگ را به نام شما منتقل می نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طرح دعوا کنید و خوانده را مجهول المکان اعلام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع یا دادخواست اثبات مالکیت دهید و در صورت احراز آن می‌توانید علیه وراث برادرتان طبق گواهی انحصار وراثت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند به اسم برادرتون باشد می توانید علیه وراث وی طرح دعوا کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید درخواست گواهی انحصار وراثت دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع به طرفیت ورثه فروشنده در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید . سپس نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام مربوطه را به انجام برسانید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی انحصار ورثه بگیر برای زن و فرزندش و بعد از انها بخر و الا دولت می بره .
باید بری پیداشون کنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مدارک محکمه پسند دارید به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید که ایشان به راستی دارد یا خیرپ

سپس قراردادی که شما به آن استناد نموده آید می بایست مورد بررسی قرار بگیرد

در صورتی که همه موارد به صورت قانونی اقدام گرفته شده باشد میتوانید سند بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت به طرفیت تمام ورثه فروشنده اقامه نمایید