مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی داوری

سلام وقت بخیر؛ اخیرا در یک پرونده داوری رای بنفع من صادر شده و 35 روز پیش به طرفین ابلاغ گردیده ، بعد از 30 روز درخواست اجرای حکم را تقاضا کردم و محکوم علیه با مراجعه به داوران پرونده مدعی عدم اطلاع از ابلاغ شده و دلیل اعتراض نکردن اش را بی اطلاعی از صدور و ابلاغ رای عنوان کرده ، آیا رای قطعی شده ؟ و آیا ایشان میتواند در دادسرا یا سایر طرق اعتراض کند و مانع اجرای حکم شود ؟ با تشکر از جواب حقوقدانان گرانقدر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله رای قطعی است ولی محکوم علیه میتواند اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ابلاغ ها مطابق با توافق داوری بوده بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نحوه ابلاغ مهم است اگر ابلاغ صورت نگرفته باشد امکان بررسی رای داوری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت قانونی خود اعتراض نکرده‌اید رای قطعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اطلاعی نداشته باشد می تواند اعتراض کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رای قطعی است لیکن اگر ایشان اطلاع دقیقی از ابلاغ نداشته باشد می تواند به رای اعتراض کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر رای داوری به ایشان ابلاغ شده باشد نمی تواند اعتراض نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتواند به همان دادگاهی که اجراییه را ابلاغ کرده اعتراض کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است اگر ابلاغ نشده باشد قابلیت ابطال وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شخص محکوم علیه میتواند اعتراض داشته باشد