مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مدارک خودرو جهت درمان

سلام من امروز از خیابان اصلی به سمت کوچه بدون زدن راهنما پیچیدم, موتوری با فاصله و سرعت زیاد برای اینکه به من برخورد نکندترمز گرفت و به علت خیسی آسفالت سر خورد و به پهلو زمین خورد(با ماشین بنده برخورد نکرد) ایشان مدارک مرا گرفت به شرط اینکه درمان کنیم..حالا بعد از مراحل درمان ,مدارکم را پس نمی دهدو قصد اخاذی دارد... مقصر کیست و چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقصر را کارشناسان محترم راهور مشخص می نمایند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید تأمین دلیل کنید و با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است.
می توانید طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام مقصر را افسر راهنمایی و رانندگی مشخص میکنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نموده و دادخواست استرداد مدارک را تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید و بعد دادخواست استرداد مدارک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و درخواست تنظیم کروکی توسط کارشناس رسمی را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد مدارک دهید یا اعلام‌مفقودی کنید..