مشاوره حقوقی رایگان - کارت خودرو

بعد از تصادف طرف مقابل کارت و بیمه ماشین و دیگه پس نداده مدارکمو لازم دارم چکار کنم طرف جواب نمیده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اظهارنامه بزنید مسترد کند نکرد دادخواست استرداد مدارک دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه برای ایشان ارسال ودرخواست استرداد مدارک نمایید واعلام کنید درصورت عدم استرداد شکایت خیانت در امانت مطرح میکنید.پس از ارسال اظهارنامه وعدم استرداد مدارک شکایت کیعری خیانت درامانت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست استرداد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد.