مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن کارت ماشین توسط مقصر تصادف

سال 1401 یه نفر از پشت به من زد و پلیس هم اومد و مقصر کرد طرف مقابل را و طرف گفت هر چی خسارت بشه پرداخت میکنم از بیمه استفاده نشه و پلیس کارت ماشین اونا به من داد و کارت ماشین من را به اون . اون فرد پس از مدتی که ما را گذاشته بود سرکار بعد ازکلی بد و بیاره گفتن به ما رفت دیگه پیداش نشد . منم شکایت کردم ازش و تعیین خسارت کردم و محکومش کردم البته تو جلسات نیومد و من هم خسارتی نگرفتم تا حالا. الان برا اینکه ماشینم کارت نداره چکار باید بکنم چون کارت ماشین من گم نشده دست طرفی هست که بهم زده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دادخواست استرداد وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد بدهید و یا اینکه اعلام مفقودی کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طی ارسال اظهارنامه از ایشان مطالبه نمایید، در صورت عدم استرداد شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه کارت ماشین را از وی مطالبه نمایید اگر نداد از طریق محاکم الزام وی را بخواهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید و افاقه نکرد دادخواست استرداد