مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در تحقیق گزینش استخدام ناجا

باسلام واحترام

من دوسال پیش درگزینش ناجا استخدام شدم همه مراحل تکمیل کردم ولی درتحقیق افتادم
چون پدرم 20 سال پیش زندان رفته ولی من در بسیج فعالیت دارم وبرگ سبز هم دارم پدرم الان یکی از معتمدین شهرستان اگر بیام تهران راه حلی وجود دارد
باتشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مراتب را براي فرماندهي فراجا ارسال نماييد

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام میتوانید دیوان عدالت اداری شکايت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوط به موضوع را پیگیری نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید درخواست خودتان را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید موضوعی که مربوط به 20 سال قبل است در حال حاضر حتی در صورت وجود سوء پیشینه موثر کیفری در حین وقوع اکنون ذی اثر نمی‌باشد و از طرفی استخدامی نیز قائم به شخص است ، پیگیری خودتان را انجام دهید و امیدتان به خداوند متعال باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به نظریه گزینش اعتراض نماییدنهایتا بعد از نظربه هیات مرکزی گزینش ناجا از طریق دیوان عدالت اداری اقدام گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید در مهلت مقرر متقن و مستند بدان معترض می‌شدید....

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به تحقیقات صورت گرفته با ارائه اسناد و مدارک احراز این شغل اعتراض نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق ارگان و مربوطه پیگیری نمایید چون هرنهادی ارگانی شرایط گزینش و سنجش مربوط به خود را دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مراحل استخدامی امتیاز بندی است احتمالا امتیاز مربوطه را کسب نکردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض کنید و این مورد در دیوان عدالت قابل بررسی هست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سابقه ی زندان متاسفانه در هر جایی که ساکن بشید توفیری نداره

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود از ارگان مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت به نظریه گزینش اعتراض نماییدنهایتا بعد از نظربه هیات مرکزی گزینش ناجا از طریق دیوان عدالت اداری اقدام گردد