مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

من واحدم را به شش میلیارد و سیصد میلیون فروختم و موقع تحویل نهصد میلیون آن مانده بود من واحدم را تحويل دادم و دوچک پانصد و چهارصد میلیونی گرفتم و بصورت جداگانه و ضمیمه قولنامه اصلی حق فسخ یکطرفه را در برگشت هرکدام از چکها را نوشتیم.چک اول پاس شد ولی چک چهارصد میلیونی برگشت خورد.من اظهارنامه فرستادم وبعد دادخواست دادم وجلسه دادگاه برای بیست فروردین تعيين شد.دوازده روز بعد از برگشت چک خریدار کل پول را واریز کرد و من دوباره اظهارنامه فرستادم که بیاید پولش را بگیرد ولی نیامد و در عین حال می‌گوید چون من واحد را تحویل گرفتم و عمده پول را قبلا پرداخت کردم و قسمت کمی را هم با چندروز تاخیر پرداخت کردم معامله قابل فسخ نیست.لطفا وکیل محترم نظرشان را بفرمایند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد باید مورد مطالعه قرار گیرد‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر متن نوشته را می دیدم بهتر می توانستم توصیح بدهم، اما اگر حق فسخ دارید و واقعا قصد فسخ دارید باید دادخواست تامین دلیل بدهید و 400 م را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید تا دادگاه به اراده قاطع شما در فسخ مبایعه نامه پی ببرد والبته باید 6 میلیارد و ...را نیز اماده کنید. ولی اگر بزرگی کنید و خیلی ضرر نکردید ازش مابه التفاوت بگیرید و قبول کنید بهتر است چون 90 درصد ثمن را پرداخت کرده و الباقی را هم با 12 روز تاخیر پرداخت کرده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه.
برای اظهارنظر دقیق مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنظر دقیق نیازمند برسی قرارداد مربوطه و گفت و گوی متقابل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مفاد حق فسخ ذکر شده در قرارداد ، به صورت دقیق و قانونی ذکر شده باشد معامله قابل فسخ است

و طبق قانون قرارداد با ارسال اظهارنامه ، فسخ شده محسوب میشود و دادن باقیمانده ثمن معامله به شما ، بعد از ارسال اظهارنامه باعث صحت قرارداد بیع نخواهد شد مگر با شرایط خاصی . جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون با برگشت خوردن چک حق فسخ ایجاد شده است، پرداخت وجه چک تاثیری در این حق ندارد مگر آنکه اثبات شود شما رضایت داده اید. و الا قرارداد قابل فسخ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد مستندات می بایست مورد بررسی قرار بگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار اینکار دقیق و پیچیده است و میتلزم بررسی اسناد و قرارداد ها و چکهایت