مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون دادن وجه آن

سلام
اینجانب در مورخه 1401٫6٫2خودروی 206 رو به شخصی در بنگاه واگذار کردم و بدلیل اعتماد بی جا کلیه مدارک را نیز به بنگاه دادم و خریدار 1/4وجه خودرو را داد و قرار شد مابقی رو فردا پرداخت کند ولی از آن زمان تاکنون هم بنگاه بدلیل شکایات متعدد تعطیل شده و هم خریدار گوشی خود را خاموش کرده و جواب نمی‌دهد من ماند ه ام بابک قولنامه و دیگر هیچ ،با این وضع بازار و صعود فاجعه بار قیمت ها من چه کنم که ماشینم را برده ولی پولی بابت آن داده نشده ،این ضرر و زبان بنده را چه کسی جوابگو می‌باشد آیا میتوانم ماشین را توقیف و برگردانم و فسخ بشه ،استدعا دارم راهنمایی بفرمایید که شاید با راهنمایی شما بزرگان به حق و حقوق خود برسم.
سپاسگزار شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به توقیف پلاک خودرو کنید. با توجه به اینکه مالک رسمی می باشید دادخواست استرداد دهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

متن قولنامه باید مطالعه شود و نیاز به بررسی آن است اگر حق فسخ وجود داشته باشد که ابتدا اظهارنامه فسخ ا سال بفرمایید و سپس دادخواست بدهید و اگر حق فسخ نباشد که دادخواست ثمن‌ معامله لا احراز وقوع عقد بیع و... بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ نگذاشته آید نمیتوانید برای فسخ اقدام کنید فقط مطالبه بقیه وجه امکانپذیر اساف

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید دید حق فسخ پیش بینی شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست مطالبه وجه بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصویر مبایعه نامه را ارسال نمایید تا متن آن بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه در قرارداد و برای شرایط حاضر حق فسخ پیش‌بینی شده باشد می‌توانید قرارداد را فسخ و خودروی خود را مسترد کنید؛ در غیر این صورت صرفاً می‌توانید باقیمانده ثمن را مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مطالبه وجه ارائه کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه در این زمینه حق فسخی لحاظ نگردیده باشد صرفا میتوانید الزام خریدار را به تادیه ثمن معامله تقاضا نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا شما اظهارنامه ای در این خصوص و در خصوص فسخ معامله به خریدار ارسال و سپس دادخواست فسخ تنظیم نمایید
اگر قصور متوجه بنگاه دار نیز می باشد موضوع را به اتحادیه گزارش دهید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده در ارتباط باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مبایعه‌نامه بررسی گردد
با توجه به اظهارات شما قرارداد قابل فسخ نمیباشد مگر در قرارداد شرط شده باشد

و شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به اداره راهنمایی رانندگی مراجعه و پلاک و خودرو را توقیف نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن مبایعه نامه دارد از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید و متن مبایعه نامه را برام بخوانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی مدارک و قرارداد تنظیمی دارد حق توقیف پلاک خودرو و استرداد آن را دارید و در نهایت اگر می خواهید به قرارداد پایبند باشید دادخواست اثبات بیع به استناد قرارداد جاری و دریافت ثمن بدهید