مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

من یک نیسان زامیاد داشتم تو نمایشگاه فروختم قولنامه رو‌ من امضا کردم ولی سند به نام خواهرم هست الان نمایشگاهیه پول منو نمیده نصف پول مونده امروز فردا میکنه، خواهرم میتونه شکایت کنه که من خبر ندارم برادرم فروخته معامله فسخ بشه؟

پاسخ ها :

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
بله امکانپذیر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي تواند
اما بعد از شما به عنوان فروش مال غير خريدار مي تواند شكايت نمايد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهران اگر شکایت کنه برا شما درد سر میشه
بهتر است از اتحادیه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت برای شما نیز مشکل پیش میاد و بهتر است از طریق نمایشگاه شکایت خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست فسخ دهید و یا دادخواست استرداد ثمن معامله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اصلا معامله باطل است
و خواهر شما می تواند شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این صورت خریدار میتواند تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

معامله باطل است در صورت عدم تنفیذ خواهرتان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله ولیکن شما به اتهام انتقال مال غیر تحت تعقیب قرار خواهید کرفت