مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام من هفت سال پیش ماشین نیسان تو نمایشگاه به شخص دیگری فروختم الان تو این چند سال پانصد هزار تومان به من بدهکاری هست به ارزش اون موقع مدارک دست اون هستش ولی سند پلاک به نام منه من باید چه کار کنم هم به پولم وهم به پلاک خودم برسم تازه مالیات هم به حساب من میخوره ؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بابت مطالبه ی طلبتان می توانید دادخواست دهید و از تاریخ مطالبه ، خسارت تاخیر نیز به طلبتان تعلق خواهد گرفت همچنین چنانچه قراردادی با طرف داشته باشید یا شهودی داشته باشید که در آن شرط نموده باشید که صورت عدم پرداخت ثمن ، برای شما حق فسخ ایجاد شود ، در اینصورت می توانید از حق فسخ خود استفاده کرده و معامله را فسخ نموده و ثمن دریافتی را به خریدار داده و خودوری خود را پس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک به انضمام مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست فک پلاک به انضمام مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و بعد از توقیف میتوانید درخواست باقیمانده ثمن را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دادخواست الرام به فک و انتقال و مطالبه الباقی ثمن مطرح نمایید
به انضمام دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک به انضمام مطالبه الباقی ثمن معامله و دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست فک پلاک به انضمام مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید