مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه فروش

سلام و خسته نباشید
بنده یازده ماه پیش به شخصی از نزدیکان وکالتنامه فروش خودرو خود را دادم و شخص مذکور خودرو را به نام خودش کرده و چهل میلیون تومن به من داده و بقیه ش پنجاه و پنج میلیون دیگر را نداده بعد سه ماه ماشین رو گرفتم و ازش خواستم بقیه طلبم رو سفته بده اما شکایت کرد از من و ماشین رو گرفت چون قانونی مالک خودرو محسوب میشود آیا راهی برای استرداد بقیه پولم دارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق دادگاه مطالبه وجه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن خودرو و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را به طرفیت خریدار اقامه نمایید و

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باید دعوای مطالبه باقی ثمن دردادگاه مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادگاه مطالبه وجه کنیدوخسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را به طرفیت خریدار اقامه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله میتوانید مطالبه صمغ معامله را با هم راهی وکیل دادگستری درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه با احتساب کلیه خسارات دادرسی به طرفیت خریدار اقامه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله باید دعوای مطالبه باقی ثمن دردادگاه مطرح کنید