مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام
ملک محکوم علیه توقیف شده، این ملک در رهن بانک ... است. توسط شعبه اجرا ضمن توقیف و انجام کارشناسی، از بانک استعلام و درخواست مبلغ مطالبه و شماره حساب برای واریز پس از مزایده شده، بانک با وجود آمادگی محکوم له برای دادن تعهد، اما با مزایده مخالفت کرده است.
سوال؛
آیا می توان حکم جلب محکوم علیه را گرفت؟
دوم، آیا راهی برای رضایت بانک وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله هر دو آری است مورد یک با شرایطی امکان پذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
با تاخیر در انجام مزایده، بانک قادر به دریافت خسا ات تأخیر بیشتری خواهد بود لذا علت ممانعت بانک، حصول به وجه بیشتری است لذا برای رفع این معضل، باید تمام مطالبات بانک محاسبه و تسویه گردد و الا یکی از موارد ابطال مزایده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر امکان جلب وجود ندارد می توانید ابتدا طلب بانک را واریز نمایید سپس ملک را از رهن خارج کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال دیگر سراغ دارید آن را به بانک معرفی کنید تا توقیف شود در غیر این صورت باید مبلغ را پرداخت کنید و اقساط تسویه شود حکم جلب گرفته نشود بهتر است با شعبه سرپرستی بانک موضوع را در میان بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله درخواست حکم جلب محکوم علیه را مطرح نمایید

بانک مختار است که موافقت نماید یا ننماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
بانك جانشين و قايم مقام بپذيرد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرملک دررهن بانک باشد امکان مزایده میسرنمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
در خصوص سوال دوم تان بانک‌ می تواند موافقت کند یا خیر ، برای حل این مشکل تنها راهکار تسویه حساب با بانک و یا معرفی مال دیگری به عنوان رهن به بانک مذبور است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق دادورز اجرای احکام موضوع پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به الباقی طلب امکان توقیف ملک و مزایده هست.مگر اینکه طلب بانک‌کل ملک‌را دربر بگیرد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

تاوقتی که در رهن بانک هست امکان مزایده نیست مگر با موافقت بانک وشما زمانی حکم جلب بگیرید که درخواست رفع توقیف ملک رو بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مال دیگری معرفی نمایید و یا طلب بانک را پرداخت نمایید تا شما توقیف کننده ی اول محسوب گردید ویا با ریاست بانک مذاکره نمایید در موافقت ویا عدم موافقت مختار می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون مالی از محکوم علیه معرفی شده است امکان جلب نیست شما میتوانید بدهی بانک را بپردازید و سپس بابت مبلغ پرداخت شده به بانک و مطالبه خودتان ملک را به مزایده بگذارید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از آنجایی که ملک بابت رهن بانک میباشد و عملا امکان استیفا از آن وجود ندارد میتوان درخواست جلب محکوم علیه را نمود و چنانچه حقوق متعلق به بانک تامین گردد ، مثلا مالی معادل آن در رهن قرار گیرد امکان اخذ رضایت از بانک وجود دارد