مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام و تشکر از زحمات شما
در فروش ملک اگه ( قولنامه ) بنویسیم مبلغی دریافت کنیم بعد مدتی قبل تحویل ملک بزنیم زیرش و فروش را کنسل کنیم آیا جرمی بعلت عدم تعهد به قول مرتکب شدیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
اما مسؤلیت قراردادی به قوت خود باقی است و مفاد قرارداد حائز اهمیت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرم که نه اما دادگاه با دریافت الباقی ثمن معامله برای خریدار سند می زند وشما باید خلع ید شوید و الباقی ثمن را ازدادگاه بگیرید البته با کسر ضرر وزیان خریدار

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جرم نمی باشد اما اگر شرط فسخ نداشته باشید نمی توانید بزنید زیرش ودادگاه شما را ملزم به تجویل مبیع می کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم نیست اما به صورت حقوقی طرف میتواند دادخواست دهد و رسیدگی میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم محقق نیست ولی طرف میتواند مطالبه ثمن معامله و خسارت تاخیر نادیه و یا وجه التزام قراردادی را ارایه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم کیفری محقق نشده است
و دعوای حقوقی میباشد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،قولنامه ها معمولا در عرف دارای وجه التزام یا خسارت هستند،همچنین بستگی به مفاد قولنامه دارد،درصورت داشتن حق فسخ مانعی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر لزوم قراردادهاست و طرف می تواند الزام به ایفای تعهد را بخواهد مگر با توافق اقاله یا طبق شروط قرارداد فسخ شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جرم نیست ولی چنین چیزی برای شما میسر نیست و اگر ملک را بفروشید جرم انجام داده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی توانید زمانی که عقدی تنظیم نمود به صورت یک طرفه آن را بر هم بزنید قانون شما را ملزم به انجام تعهدات خود می نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جرم نیست و ایشان می‌توانند دعوای حقوقی مطرح کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هم زدن معامله جرم محسوب نمی شود.
توجه داشته باشید اگر قرارداد بین طرفین تنظیم و امضاء شده باشد لازم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جرم نیست ولی دعوای حقوقی قابل طرح است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که فسخ قرارداد توسط دادگاه تایید نشده، فروش مجدد آن میتواند مصداق فروش مال غیر باشد

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
جرمی واقع نشده است
اگر فسخ شما قانونی نباشد
خریدار میتواند الزام شمارا به ایفای تعهد (حقوقی)از دادگاه بخواهد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق قرارداد عمل می شود و ضمن الزام به تحویل ملک، تمام خسارات هم باید بپردازید

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام نمیتونید کنسل کنید مگر با توافق و تراضی
جرم محسوب نمیشه اما میتونن ازتون الزام به تحویل کلیه و انتقال سند رو بخوان

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام جرم نیست اما ملزم به ایفای تعهد می باشید.

اميد  بيستوني

جناب آقای اميد بيستوني :

با سلام،
اگر منظور شما دقیقا` جرم هست ، که خیر و شما جرمی مرتکب نشدید ،
اما
اگر منظور تعهد و جنبه ی حقوقی آن هست بله و شما متعهد هستید و اما
در مورد اینکه مبلغ رو باید پس بدید یا ملک رو تحویل بدید ، به قرارداد شما بستگی داره و اینکه آیا عقد فروش بین شما به طور صمیح منعقد شده باشد یا خیر...

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات موضوع جنبه کیفری ندارد صرفاً حقوقی است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

موضوع فاقد وصف مجرمانه است لیکن از لحاظ حقوقی اصل بر لزوم و وفای به تعهدات است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام جرمی مرتکب نشده ایم و امابا درخواست طرف خریدار تنها به جریمه ها و ضرر و زیانی که در قرارداد قید شده است در دادگاه های حقوقی محکوم می شویم