مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیم ترکه

سلام. ملکی به ارث رسیده بین من و 8 فرزند دیگر
اونها میخوان بفروشن به یه قیمتی ولی من با اون قیمت راضی به فروش نیستم
من رو تهدید کردن به شکایت و اینکه گفتن تمام هزینه های دادگاه و کارشناسی و مزایده و... رو از تو میگیره قانون
میخواستم بدونم این قضیه صحت داره ؟
ینی من از بابت پرداخت هزینه های دادرسی و دادگاه برای اینکه نمیخوام حق خودم رو به زور بفروشم باید متضرر بشم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توافقی حاصل نشود از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میتوانند دعوی فروش مال مشاع را مطرح نمایند و فروش ملک از طریق دادگاه صورت میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت محکومیت باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید.
از طرفی ملک مشاع اگر از طریق کارشناسی به فروش بره ممکن است کارشناس از قیمت بازار کمتر قیمت بده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بین وراث در زمینه فروش مال به نتیجه‌ای نرسیدند از طریق دادگاه به مزایده و فروش گذاشته میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به نظر دادگاه دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
اگر ملک سند رسمی داشته باشد باید ابتدا انحصار وراثت شود و گواهی ماده 19 مالیات بر ارث گرفته شود و سپس از طریق دادگاه دعوی تقسیم ترکه مطرح شود، در صورت عدم همکاری، این هزینه ها از شما گرفته می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از سایر وراث درخواست نمایید که سهم شما را جدا نمایند

و وراث نمیتوانند شما را مجبور به فروش نمایند
پیگیری از طریق دادگاه و مزایده ملک یک سال زمان میبرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت محکومیت هزینه دادرسی را باید بپردازید ، اگر موافق با فروش به قیمت مذبور نیستید می توانید توافق نکنید ، در صورت عدم توافق ملک به مزایده خواهد رفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله قابل مطاابه است ضمن اینکه اگر به قیمت کارشناسی فروخته شود بیشتر ضرر میکنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه یکی از وراث حاضر به فروش مال مشاع نگردد اگر غیر قابل افراز و تقسیم بودن ملک از سوی دادگاه احراز شده باشد در این حالت نیز شریک مخاف کاری از پیش نمی برد و به موجب حکم دادگاه الزام به فروش می گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورت محکومیت باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دادخواست فروش مال مشاع بدهید . فروش ملک از طریق دادگاه صورت میگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مزایده از طریق دادگاه انجام میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت غیر قابل افراز بودن ودر صورت عدم توافق وراث می توانند دستور فروش بگیرند
بعتر است توافق نمایید در مزایده به قیمت مناسب فروش نمیرود

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام با توجه به غیر ترافعی بودن دعوای فروش مال مشاع، در صورت اقدام به تقسیم از طریق حاصل فروش توسط دادگاه ،شما به نسبت سهم تون از ارث بابت هزینه ها محکوم خواهید شد نه کل هزینه ها

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ورثه میتونن جهت تقسیم ارث به دادگاه مراجعه کنند

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.وراث می توانند تعین تکلیف رو از دادگاه بخواهند ولی شمارا نمی توانند مجبور به فروش به قیمتی که اونها مشخص کردند بنماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی اونها میتونن سهم خود را به فروشنه بفروشند و شما با ان خریدار شریک مشاعی می شوی

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت عدم توافق شرکا، ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رسید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که ابتدا در این خصوص می بایست انحصار وراثت بگیرید

سپس می بایست مالیات بر ارث را بپردازید

و بعد می بایست عدم افراز ملکی گرفته شود

و در صورتی که هماهنگی نباشد کسی که موافقت نمی کند می بایست هزینه ها را بپردازد گرچه هزینه دادرسی زیاد نیست

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر شکایت کنند و دادگاه مزایده انجام دهد تمامی هزینه ها بصورت مساوی از وراث یا ترکه گرفته می شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اگر توافق نکنید ملک از طریق دادگاه به فروش میرسد