مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پدری

ارث پدری که به ما رسیده یک منزل 350 متری که دو سهم من و دو سهم برادرم که قیم او هستم (محجور است) و یک سهم خواهرم است که منزل را خواهرم غصب کرده و کسی را راه نمی دهد و حاضر به توافق جهت فروش منزل نیست باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بدوا درخواست افراز مال مشاع رو به دادگاه بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید
می توانید دادخواست خلع ید نیز بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید سپس خلع ید و اجاره المثل ایام تصرف را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا گواهی انحصار وراثت را اخذ و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید خلع ید واجرت المثل ایام تصرف را نیزمیتوانید بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه دستور فروش بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ، با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید