مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام و عرض ادب .. بنده خودروی سه سال پیش به یکی از آشنایان فروختم و همون موقع تسویه کامل کردن بعد چند وقت ازم درخواست سند کرد و بخاطر آشنایت بهشون سندو دادم و الان سه سال هست ک هروقت باهاشون تماس میگیرم براي تعویض پلاک امروز و فردا میکنن منم مدارکی برايه توقیف پلاک ندارم از طرفیم لوازمی اضافی ک رو خودرو به عنوان امانت بوده پس ندادن... الان چطور باید اقدام به توقیف کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پلاک خود را از طریق راهور توقیف کنید نیازی به مدارک نیست مشخص که کد ملی شما چه پلاکی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعلام مفقودی نمایید و المثنی دریافت دارید
به خریدار اظهارنامه ارسال دارید....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاریخچه پلاک به نام شما باشد میتواند تقاضای فک پلاک و توقیف خودرو نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما مبایعه‌نامه دارید باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید به اداره راهنمایی و رانندگی جهت توقیف مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام_در خواست فک پلاک از طریق اداره معاضدت دادگستری اقدام کنید _برای اموال امانی، دادخواست استرداد انجام شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق پلیس راهور اقدام برای توقیف نمایید . اگر انجام شد از طریق محاکم با داشتن مبایعه نامه و کارت ملی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک‌پلاک دهید.در مورد دوم سوال ابتدا اظهارنامه سپس دادخواست استرداد وسایل دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تاریخچه پلاک به نام شما باشد میتواند تقاضای فک پلاک و توقیف خودرو نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

از اداره راهنمایی و رانندگی تقاضای فک پلاک نمایید اگر پلاک ان خودرو به نام شما باشد توقیف میگردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا از طریق راهور جهت توقیف پلاک اقدام و درصورت عدم انجام دادخواست فک و توقیف پلاک از طریق دفاتر خدمات قضایی مطذح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام با ارسال اظهارنامه از دفتر خدمات الکترونیک قضایی و و سپس با همان اظهارنامه به پلیس راهور

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
دادخواست فک پلاک و استرداد اموال دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توقيف خودرو و فك پلاك و استرداد وسايل و تجهيزات اصافي را دادخواست دهيد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست صدور دستور توقیف ماشین و الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی از پلیس بعلاوه ده مبنی براینکه این خودرو بنام شماست بگیر بعد دادخواست توقیف و فک پلاک و استرداد و وسایل اصافی به شرح ..... بده