مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

سلام روزتون بخیر من یک ماه پیش ماشینم رو فروختم به خریدار وکالت یک ماه دادم ولی تعویض پلاک انجام نداده و تاریخ وکالت تموم شده الانم جواب تماس هایم رو نمیده چجوری میتوانم پلاکم رو ازش بگیرم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مراجعه به دفتر خدمات قضایی وارسال اظهارنامه،سپس مراجعه به پلیس راهور وتوقیف خودرو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار اقامه نمایید و یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به فک پلاک مطرح نمایید
سوال تکراری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فک پلاک دهید و دستور موقت توقیف پلاک بگیرید.