مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک کنم احتیاج به رضایت بنده داره یا نه

سلام یه ماشین فروختم به شخص از همون شخص ماشین خریدم بعد گفت پلاکا رو ماشینی که خریدم مال دوستشه بعد چند وقته نمیاد تعویض پلاک جواب گوشیشم نمیده توقیف بزنم رو پالاکای خودم ماشین بره پارکینگ بدون رضایت من میتونه بیاره بیرون ماشینو یا نه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید مالک ماشین را ترخیص کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید،خیربایستی مالک ماشین را ترخیص نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا ممکن نیست. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مالک باید اقدام نماید الزام به فک پلاک مطرح نمایید