مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن

با سلام
درب کرکره ای خریداری شده و در ساختمان کار گذاشته شده است الان بعد از نصب علم به اختلاف قیمت فاحش پیدا شده است و خریدار ادعای غبن می کند در این صورت یا باید به معامله راضی شود یا فسخ کند؛ در صورت رضایت به معامله قانونا نمی تواند ما به التفاوت را بگیرد و در واقع باید راضی به ضرر با همین قیمت شود.
و در صورت فسخ معامله نیز کندن درب و تحویل به مشتری با توجه به هزینه های دیگر مثل تخریب و بازسازی ساختمان باعث ضرر بیشتر می شود پس باید چه کند؟ تا نه تنها ضرری تازه ای متوجه او نشود، ضرر غبن نیز جبران گردد؟
طبق چه ماده قانونی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر فسخ ممکن نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خریدار می تواند از طریق اتحادیه یا تعزیرات با عنوان گران فروشی شکایت کند که در صورت اثبات گران فروشی از طرف تعزیرات جریمه خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد