مشاوره حقوقی رایگان - خیار غبن

باسلام

حدود 20 سال پیش یک نفر از وراث ، از شرایط اضطراری و عدم آگاهی و بی سوادی من سوءاستفاده کرده و سهم الارث مادری را از من خریده است
آن زمان طبق یک برگه که از من امضا گرفته، سهم مادری به او واگذار شده
حالا بعد از گذشت 20 سال و انجام انحصار وراثت با پیگیری از مشاورین املاک متوجه شدم که به زیر قیمت از من خریده و سرم کلاه گذاشته .
از آن جایی که خیار غبن فوری ست و از این معامله 20 سال میگذرد میخواستم بدانم راهی برای احقاق حق وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بعد این همه مدت خیار غبن ساقط شده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست و عناوین دیگری باید داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه به هیچ عنوان ادعای غبن را بعد از بیست سال نمی پذیرد و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادعای غبن را بعد از بیست سال پذیرفته نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به استناد خسارات غبن امکان فسخ نخواهید داشت.