مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر باکره

باسلام. در مورد ازدواج دختر باکره 38ساله که پدرِمشکل دارای نظر سلامت روحی، جلوی ازدواجش را بی دلیل گرفته است، پرسیده بودم،موضوع ازدواج حتما باید دادگاهی شود؟ در دین اسلام گفته شده که دختر رشیده به اجازه پدر برای ازدواج نیاز ندارد،پس چرا باید موضوع دادگاهی شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ازدواج دختر باکره باید با اجازه پدر انحام شود
شما باید دادخواست تجویز اذن پدر برای ازدواج زوجه باکره را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رویه قضایی به اینگونه هست و دفاتر ازدواج بدون رضایت پدر یا حکم دادگاه قبول نمیکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دختر می‌تواند خواستگار خود را به دادگاه معرفی کند و دادخواست دهد و ازدواج کند

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دختر باکره باید با اجازه پدر ازدواج کند با معرفی نامزد خود به دادگاه اجازه ازدواج را دریافت میکنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای اذن در ازدواج به طرفیت پدر بدهید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر باکره باشد باید از دادگاه نامه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر باکره باشد و شخصی که مورد نظرش برای ازدواج است از نظر قانون کفویت داشته باشد می تواند تقاضای تجویز ازدواج را از دادگاه بخواهد و نیاز به اذن پدر دیگر نیست غیر این صورت باید اجازه پدر وجود داشته باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق دادگاه اقدام نمایید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید اجازه دادگاه باشد وگرنه امکان پذیر نیست مگر اینکه بکارت ذایل شود

سميه سادات  مقامي تكيه

سرکار خانم سميه سادات مقامي تكيه :

وفق ماده 1043 قانون مدنی نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری است فلذا شما دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه خانواده تقدیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام فارغ از سن دختر در صورتی که دختر دوشیزه باشد برای ازدواج یا باید رضایت پدر ایشان باشد

و یا باید حکم دادگاه باشد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام درصورتی که پدر بدون دلیل مانع بشه دختر میتونه از طریق دادگاه اقدام کنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون ( نه دین ) دختر چه رشید باشد چه غیر رشید باشد تا زمانی که باکره باشد حسب مورد اذن پدر یا اجازه دادگاه لازم است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با آخر حکم از دادگاه و معرفی شخصی که با ایشان قصد ازدواج دارید امکانپذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد در صورت مخالفت غیر اصولی بااذن دادگاه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه رویه بدین صورت است
از طریق مراجعه به محاکم اذن در نکاح اخذ نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله باید از طریق دادگاه اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
طبق قانون مدنی کشور ما ، رضایت پدر یا جد پدری برای ازدواج موقت یا دائم دختر باکره الزامی است . طبق ماده 1043 قانون مدنی : «ازدواج دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد منوط به اجازه پدر یا جد پدری او است .»

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
نیاز به طرح دادخواست دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حسب ماده 1043 قانون مدنی
نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری است.

علی ایحال از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه خانواده ارجاع و پیگیری نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

چون باکره هستید نیاز به اخذ اجازه از دادگاه دارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کجای اسلام گفته شده دختر برای ازدواج به اذن پدر احتیاج ندارد ؟!

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ازدواج دختر باکره نیازمند اذن پدر است. اگر پدر بدون دلیل مخالفت می کند با مراجعه به دادگاه ، باید اذن ازدواج خواست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در شرع دختر رشیده بنا بر فتاوی برخی از فقها نیاز به اذن ندارد ولیکن قانونا باید از، طریق دادگاه تجویز ازدواج را بخواهید

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
برای سردفتران ازدواج و قاضی قانون مدنی لازم الاجراست
بنابراین طبق قانون دختر باکره هرچند که رشیده باشد در صورت مخالفت پدر با ازدواج باید در دادگاه خانواده شکایت کرده و اجازه ازدواج را از دادگاه بگیرد موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دفاتر ازدواج بدون رضایت پدر یا حکم دادگاه قبول نمیکنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قانون و رویه به این صورت است مگر باکره نباشید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود مطابق با قانون دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد و در صورت عدم اذن پدر بدون دلیل، با اذن دادگاه میبایست ازدواج نماید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در هرحال ازدواج دختر باکره با هر سنی نیاز به اذن ولی دارد و اگر اذن نمیدهد باید از دادگاه اجازه بگیرید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام _این موضوع باید طبق قوانین آمره با اجازه دادگاه باشد.

یک وکیل :

سلام این حکم قانون است که دختر باکره با اجازه پدر باید در دفترخانه ازدواج ثبت ازدواج ناید در صورتی که این عمل انجام شد برای دفترخانه مسولیت دارد