مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق دختر مطلقه از پدر شهید

سلام خسته نباشید پدر بنده سال 59به شهادت رسیدن مادرم با اینکه ازدواج مجدد دارن از حقوق پدرم استفاده میکنن من 20 سال که از همسرم جدا زندگی میکنم اما چندماهی که طلاق ماثبت شده برای گرفتن حقوق پدرم به بنیادمراجعه کردم گفتن ایشون بازنشسته شدن اینجا نباید بیاین ازمادرم سوال میکنم که کجا باید برم از دادن جواب امتناع میکنه لطفا من راهنمایی کنید که باید به کجا مراجعه کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان بیمه پدرتان پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به صندوق بازنشستگی بیمه مراجعه نمایید و مدارک را تسلیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارگانی و یا سازمانی که حقوق را واریز می نماید شما می بایست به همان جا مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مخاطب محترم
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و پیگیری نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح مراجعه کنید ( ادرس دفاتر خدماتی سازمان را از اینترنت می توانید بدست بیاورید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پشت بام و راه پله و‌‌‌...جز مشاعات می باشد
هرگونه اقدام نیاز به مجوز از شهرداری و رضایت سایر مالکین دارد
جهت جزئیات با کارشناس ساختمان مشورت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بنیاد شهید پیگیری نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر از ارگانی بازنشست شده باشه باید از اونجا اقدام کنید و اگر نه از طریق بنیاد شهید اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدرتان احتمالا نظامی بودند و باید به یکی از دفاتر الکترونیک سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح یا خود اداره بازنشستگی در شهرستان مربوطه یا سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح در تهران خ دبستان مراجعه کنید