مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر بعد از فوت

باسلام
پدرم فوت شده بازنشسته کشوری بودن میخواستم بدونم چند درصد از حقوق ایشون به من میرسه نزدیک به 4 سال هستش که جدا شدم و زیر پوشش بیمه ایشونم بودم .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به تعداد افراد تحت تکفل متوفی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مستمری پدر 50 درصد سهم مادر. و حدود 25 درصد سهم دختر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون بیمه تامین اجتماعی 25 درصد مستمری برای فرزندان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر مجرد باشید و شاغل نباشید 25درصد مستمری پدر ب شما میرسد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستمری پدر 50 درصد سهم مادر. و حدود 25 درصد سهم دختر خواهد بود