مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص انتقال محل خدمت

با سلام و احترام
بنده فرزند شهید و کارمند رسمی استانداری می باشم و 9 سال سابقه خدمت دارم. در حدود 5 سال پیش بدون نظر خواهی از بنده ، پست کارشناسی در بخشداری همان شهرستان را به بنده اعمال کردند و بخشداری در فاصله 40 کیلومتری محل زندگی بنده میباشد. چندین بار درخواست انتقالی داده ام و نتیجه ای نداشت. آیا قانونی وجود دارد که استناد کنم و از طریق دیوان شکایت کنم؟؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانون خیر ولی نظریات مشورتی موجود است می توانید استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به دستورالعمل های داخلی محل خدمت آن و آیین نامه های آن اگر دلایل کافی دارید می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام
امکان پیگیری دارید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران است، مانعی ندارد.
لذا تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دیوان پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در خصوص مرجع تصمیم گیرنده استانداری می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارگزيني و كميسيون نقل و انتقالات مراجعه نماييد