مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو بعد از 5سال از برادرم

سلام بنده خودرو 206 خریداری کردم و از مالک خودرو وکالت تام الاختیار گرفتم و خودرو رو چند سال پیش به برادرم سپردم برای استفاده حالا متوجه شدم خودرو بدون اطلاع من فروش رفته و خودرو در ید برادرم نیست و خودرو هم به صورت قولنامه ای فروخته شده الان مدارک و وکالت خودرو دست بنده ولی خودرو به سختی میتونم پیدا کنم الان باید استرداد برای چه شخصی بدم که خودرو با بالاترین سرعت توقیف و تحویل بگیرم برادر م در دسترس نیست چیکار کنم ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال پ سپس دادخواست استرداد خودرو مذبور را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه برادر و هر شخص متصرفی میتوانید طرح دعوا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست علیه برادرتون و متصرف بدهید
یا علیه آنها با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی کامل و دقیق است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست ازطریق مشاوره با وکلا جهت بررسی موضوع اقدام کنید درصورتی که فروش مال غیر قلمدادشود می توانید ازطریق مختلف شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت فروش مال غیر از برادرتان شکایت کنید دادخواست استرداد هم میتوانید به صورت حقوقی ارایه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت خیانت در امانت و فروش مال غیر نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مناسب به طرفیت برادر و ایادی بعدی اقامه نمایید و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید و همزمان درخواست توقیف خودرو را ارائه دهید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.اگر برادرتان بدون اطلاع و اذن شما خودرو رو فروخته میتونید ازش شکایت فروش مال غیر کنید همچنین میتونید از طریق محکمه حقوقی دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایادی قبلی و مالک رسمی مطرح کنید و همزمان تامین خواسته جهت توقیف خودرو بدید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در دفاتر خدمات الکتورنیک قضایی

دادخواست علیه برادر و متصرف پیگیری نمایید

یا علیه آنها با عنوان فروش مال غیر شکایت کیفری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست با توجه به اوضاع و احوال دادخواست مناسبی طرح نمایید نیازمند بررسی بیشتر است

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام وقتی مدارک وسند خودرو نزد شماست میتونید برید وخودرو را توقیف کنید ،،از برادرتون هم شکایت کنید