مشاوره حقوقی رایگان - جلسه سوم بدوی و امکان درخواست کارشناس 3 نفره خط

سلام وکلای عزیز. بنده شاکی پرونده هستم. چند روز دیگه جلسه سوم بدوی دارم (حقوقی) متهم مدعی هست چکی که سال 97 به بنده داده و در سال 1400 توسط بنده برگشت خورده موعدش همان سال 1400 هست و متهم چکو داده شخص ثالث نوشته و بدون تاریخ نگارش شده و مدعی شده بنده خودم سال 1400 که چک‌و برگشت زدم تاریخ سال 97 رو زدم که بتوانم تاخیر تادیه بگیرم. طی این دو جلسه بدوی هم اونا درخواست کارشناس تک نفره خط دادن که کارشناس مشکوک رای داد و گفت جوهر تاریخ عددی چک و نوشتاری حروفی مبلغ چک یکی نیست همین. بعد من شاهد معرفی کردم اومدن شهادت دادن حالا قاضی به متهم گفته نگارنده چکو بگو بیاد شهادت بده و وقت رسیدگی سوم گذاشته. حالا من میتونم بگم اگر نگارنده ثالث چکو نوشته بره کارشناسی 3 نفره ببینن آیا ایشون نوشته یا نه و آیا تاریخ هم دست خط ایشون هست یا نه و اونجا بررسی بشه؟؟؟. ضمن اینکه سریال قبلی چک برگشتی متهم و سریال بعدی چک متهم همه در همون سال 97 پاس شده.ضمن اینکه بنده واریزی هایی که سال 97 به شخص ثالث انجام دادم برای ایشون رو ضمیمه پرونده کردم و پیام هایی که بینمون ردوبدل شده بود که نشان از وجود این وجه مالی از سال 97 بوده رو ضمیمه پرونده کردم.من نگرانم قاضی بیاد بگه الان دیگه وقت کارشناسی و اینا نیست و رای رو ب ضرر من صادر کنه. در صورتی که اگر وقت رسیدگی بزاره حق من گرفته خواهد شد.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال چند بعد دارد و باید هر کدام تک تک بررسی جامع و دقیق صورت گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هیات کارشناسی ارجاع می شود حای نگرانی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجددا کارشناسی صورت میگیرد و جای نگرانی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد