مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

٣0 سال پیش الف زمینی را به ب فروخته و شخص ب 11 سال پیش به من فروخته که بعد فوت شخص ب الف مدعیست که بیعنامه ای به شخص ب ندادم و امضای من را جعل کردند که کارشناس تشخیص امضا در پاسخ دادگاه بیان داشته امضا جعل نبوده و شخص الف نسبت به نظریه کارشناَس معترض و به کارشناس 3 نفره داده شد و کار‌شناس3 نفرهم میگویند پولکی هَستند لذا چه راهکاری برایم دارید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام با کارشناسان در ارتباط باشید و اگه به ضرر شما رای دادند اعتراض کنید و در نهایت اگه کارشناسی به ضرر شما بود با خود قاضی مستقیماً صحبت کنید