مشاوره حقوقی رایگان - قطع آسانسور به دلیل عدم پرداخت شارژ ساختمان

باسلام و ارادت مدیر مجموعه 20واحدی هستم یکی از مالکان یک ساله شارژ پرداخت نکرده ‌و توی این مدت چندین بار آسانسور تعمیر و هزینه در برداشته ایا میتوانم بعلت پرداخت نکردن شارژ اسانسور طبقه که چهار واحد هستن قطع کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه بابت پرداخت هزینه ها بدهید و سپس میتوانید قطع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید و هزینه شارژ ساختمان را مطالبه کنید و می توانید انشعاب وی را قطع کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ؛؛؛

ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب را رسما" به ایشان اعلام نمایید جهت اقدام

سپس در صورت عدم اقدام انشعاب ایشان را قطع نمایید

و در نهایت از طریق مرجع قضایی موضوع را مطالبه نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اول اطهارنامه بعد قطع کردن اب ان واحد ضمنا قانون تملک اپارتمان را بگیر بخوان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی برای ایشان ارسال نمایید وسپس از خدمات مسترک مثل اب و گاز وبرق مشترک منع گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قانون تملک آپارتمان‌ها حق قطع آسانسور را به دلیل عدم پرداخت شارژ به مدیر ساختمان نداده است اما شما می توانید بابت عدم پرداخت شارژ و سایر هزینه ها نسبت به قطع انشعابات واحد مزبور اقدام کنید از طرفی می توانید دادخواست مطالبه هزینه ها به طرفیت مالک واحد بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید انشغعابات واحد مذبور را قطع کنید نه کل طبقه 4 !