مشاوره حقوقی رایگان - قفل اسانسور

سلام و عرض ادب. اپارتمان ما 4 مالک دارد و یک مستاجر. سه مالک بعدی هم مستاجرهای واحد خالی را فراری میدهند هم ما را اذیت میکنند. سه سال پیش بر سر مدیریت دعوا میکردند 4 واحد جمع شده و شفاهی قرار گذاشتیم سه ماه یکبار مدیریت بچرخه و چرخشی باشه از واحد 5 شروع شد سه ماه بعد ایشان باید تحویل ما میداد الان سه ماهه شده سه سال و تحویل نداده و در قرار شفاهی نیز پول شارژی که تعیین کردند قرار شد شارژ اسانسور و برق راه پله و اسانسور پرداخت بشه و هرچیزی لازم بود برای اپارتمان با اجازه همه واحدها خریداری بشه . ولی متاسفانه پول را که جمع کردند برقها را پرداخت نکردند و بدون اجازه وسایل غیر ضروری خریدن و سه واحد فقط خودشان استفاده کردند و لامپ طبقه پایین را حباب زدند ولی به طبقه ما رسید دیگه نزدن و بدون مشورت خرجهای غیر ضروری انجام دادن درصورتی که لامپ جلوی واحد ما سوخته بود و ضروری بود لامپ نصب نکردن و دو هفته در تاریکی ماندیم و بعد از سه سال از پولی که جمع کردن 130هزار باقی مانده و ما دیگه شارژ ندادیم تا از پول باقی مانده پول سرویس اسانسور را پرداخت کنند که نکردند و حیاط را که مشاع است را با وسایل شخصی گرفتند و حیاط را خصوصی کردند. و حالا هم بخاطر پول شارژ اسانسور را قفل کردند در حالیکه 130 تومان پول اضافی دستشان است و طبق قرار اجرا نکردند . بنده چگونه باید شکایت کنم .
در ضمن این سه واحد در زمانهای استراحت عمدا در حیاط و راه پله سروصدا میکنند تا ما اذیت بشیم حتی برق و اب حیاط و پارکینگ عمومی است اجازه استفاده برای شستن ماشین بما نمیدهند اما خودشان استفاده میکنند. تا 3 شب استفاده شخصی کرده و سروصدا میکنند چگونه باید با انها برخورد کنم ممنون میشوم
مخصوصا واحد کناری واحد ما فحشهای رکیک میدهد البته اوایل ما جواب نمیدادیم ولی الان بعداز 4سال صبرمان طاق شده مثل خودش جوابش را میدهیم .
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میکنم مشکلات خودرا از مجاری قانونی پیگیری نمایید وتوهین والفاظ رکیک متقابل راهکار مناسبی نیست واگر حیاط مشاعی راتصرف شده اند ومزاحمتی برای شما ایجاد نموده اند میتوانیید به اتهام تصرف عدوانی وممانعت از حق ومزاحمت از طریق سروصدا وهیاهو. شکایتی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در شورا علیه مدیر شکایت نمایید و درخواست ارائه صورت هزینه ها و فاکتورها را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید در شورا علیه مدیر شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به وسعت سوالات و جواب ها مشاوره تلفنی پیشنهاد میشود