مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو و عدم همکاری طرف متهم

باسلام
باتوجه به پرونده و فسخ معامله توسط دادگاه طرف مقابل از استرداد خودرو خودداری مینماید و زمان اجراییه تمام شده دادگاه ابلاغیه اخطاریه فرصت 3روزه جهت استرداد خودرو بهشون داده .و از بنده خواستن خودرو معاوضه تحت اختیار خود رو به پارکینگ تحویل بدم ولی طرف مقابل خودرو بنده رو نمیاورد .سوالم اینه بعد از پایان سه روز اقدام دادگاه چی می باشد باتوجه که طرف در شهرستان می باشد . و من خودرو ایشان را تحویل دادگاه داده ام. چطوری به خودرو خودم میرسم که در شهرستان می باشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به ا جرای احکام درخواست توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام مربوطه درخواست خودتان را ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجرای احکام دستور توقیف فیزیکی خودرو و تحویل دادن ان را به شما به پلیس راهور ابلاع کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم شما می بایست در واحد اجرای احکام درخواست توقیف فیزیکی خودرو را داشته باشید و درخواست توقیف از پلیس راهور را نیز مطرح کنید وخودرو هر جایی که جریمه شود به پارکینگ هدایت می‌شود و یا شما اگر از جای خود اطلاع دارید میتوانید خودرو را توقیف فیزیکی نمایید و تمام خسارت خود را مطالبه کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان توقیف فیزیکی خودرو و اخذ حکم جلب محکوم علیه مستنکف وجود دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نیابت قضایی به آن شهرستان رای اجرا میشود